Ajankohtaista

Etsitkö uutta, monipuolista harrastusta ja uusia kavereita?

Oletko vanha partiolainen uudella paikkakunnalla? Vai kaipaatko partiokokemuksia, mutta luulet, että on liian myöhäistä, koska et liittynyt jo lapsena? Haluatko saada uusia huumorintajuisia aikuisia kavereita ja kokea elämyksiä luonnossa? Kiinnostaisitko sinua olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille hauska ja kehittävä harrastus ja oppia samalla itsekin? Partiolippukunta Jyväskylän Metsänkävijät toivottaa uudet aikuiset tervetulleiksi!

Erityisesti etsimme ryhmänohjaajaa 7–9-vuotiaille sudenpennuille. Sudenpenturyhmän ohjaajana eli akelana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ryhmän viikoittaiset tapaamiset, joissa tehdään monipuolisia aktiviteetteja sisällä ja ulkona sekä opitaan yhdessä toimimista ja uusia taitoja. Retkeily ja leireily ovat osa partiotoimintaa, ja akelana olet tervetullut myös johtajiston omille retkille, rentoutusiltoihin sekä suunnittelemaan ja kehittämään koko lippukunnan toimintaa.

Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, vaan tarjoamme koulutusta ja tukea pestissä toimimiseen. Lasten ja nuorten kanssa toimimisen lisäksi partio tarjoaa mahdollisuuksia saada kokemuksia esimerkiksi projektien vetämisestä, johtamisesta, viestinnästä, järjestötoiminnasta ­– ja tietenkin retkeilystä.

Tule rohkeasti tutustumaan meihin ja toimintaamme! Vinkkaa rekrytoinnista myös tutuille! Mikäli akelan pesti ei kolahda juuri sinuun, on lippukunnassamme tarjolla muita mielenkiintoisia tehtäviä ja projekteja. Emme edellytä pitkäaikaista sitoutumista, vaan mukaan voi tulla myös projektiluontoisesti.

Ota yhteyttä: pestijohtaja Sanna “Kukka-Hamsteri” Vähäaho, vahaaho.sanna@gmail.com / 040 740 9382 (parhaiten saat minut kiinni sähköpostilla tai viestillä)

Ⓒ Jyväskylän Metsänkävijät ry